Welkom op de website van Tennisvereniging Smitshoek!

  • 20170826 130043
  • IMG 0289-aangepast
  • DSC00702
  • ouderkindtoernooi
  • P2280269
  • DSC01035
  • 100 1645-aangepast
  • IMG 0295-aangepast
  • DSC00670

De nieuwe KNLTB ledenpas

M.i.v. 2019 is er een nieuw soort KNLTB pas; de meerjaren KNLTB Ledenpas.

De KNLTB wil samen met de bijna 1.700 tennisverenigingen streven naar een zo duurzaam mogelijk tennisklimaat. Verenigingen worden gestimuleerd te verduurzamen en daar wil de KNLTB zelf ook een bijdrage aan leveren. Om die reden introduceert de bond dit jaar de meerjaren ledenpas: een pas die langer dan één jaar meegaat en waar dus ook geen jaartal meer op staat. De overstap naar de meerjaren ledenpas, die in februari/maart voor alle leden aan de verenigingen wordt geleverd, heeft nog een belangrijke wijziging tot gevolg:

Belangrijkste wijziging voor deelname competities en toernooien
De opvallendste aanpassing ten opzichte van voorgaande ledenpassen is, naast het verdwijnen van het jaartal, het ontbreken van de speelsterktes. Vanaf 2019 geldt dan ook niet de ledenpas, maar het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl als bewijs voor het lidmaatschap en jouw speelsterktes. Daarnaast heb je je ledenpas nog steeds nodig voor jouw bondsnummer en identificatie tijdens competities en toernooien.
Heb je al een account op MijnKNLTB.nl? Voordat je gebruik kan maken van deze website moet je eenmalig een account aanmaken. Bekijk hier de uitleg voordat je aan de slag gaat. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je logingegevens. Op de website staan al je wedstrijden overzichtelijk bij elkaar, vind je een uitgebreid spelersprofiel met informatie over actuele rating en ranglijstpunten en kan je in jouw favorieten spelers, teams en toernooien terugvinden.
Heb je problemen met het aanmaken van een account, omdat je gegevens niet kloppen? Neem dan contact op met de ledenadministrateur van jouw vereniging zodat hij je gegevens kan wijzigen in de ledenadministratie.

Verder weinig veranderingen
Met de meerjaren ledenpas kan je verder probleemloos inloggen op het digitale KNLTB Afhangbord om een baan te reserveren. Ook is bij een aantal tennisverenigingen de aansturing van de ledverlichting gekoppeld aan het Afhangbord, waardoor leden de verlichting kunnen bedienen met de ledenpas. Hiervoor heeft invoering van de meerjaren ledenpas evenmin gevolgen.
Aan de toegankelijkheid van tennisparken met de ledenpas verandert vooralsnog niks. Hetzelfde geldt voor het gebruik van een kassasysteem.
Tot slot: Deze meerjaren ledenpas is 2 jaar geldig. Wanneer de pas verloopt ontvang je automatisch via jouw vereniging een nieuwe pas. Vergeet dus niet om aan het einde van het seizoen je pas goed te bewaren voor volgend jaar!

Uw nieuwe pas ligt voor u klaar
Voor het ophalen van uw ledenpas kunt u in ons clubhuis terecht op de volgende tijden:
Dinsdag t/m donderdag v.a. 19:30 uur, tijdens de rackemiddag (zondag v.a. 13:30 uur) en op competitiedagen.
De pas moet worden overhandigd door een barvrijwilliger (om te voorkomen dat passen van andere leden worden meegenomen). U kunt dus alleen uw eigen pas meenemen!
Als u saldo had staan op het pasje van 2018, dan is dat saldo ook meteen te gebruiken met de nieuwe pas. U kunt uw oude pasje verknippen zodra u de nieuwe heeft opgehaald.
Vanaf 1 april kunt u uw ledenpas van 2018 niet meer gebruiken om af te hangen.

 

Het weer

Buienradar

Login